Kronprins Frederiks Bro lukket for gennemsejling 22. juli og muligvis også d. 23. juli!

Vejdirektoratet skriver:
“Vi har desværre på Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund behov for akut at skifte én af bremserne på broklapperne.

Udskiftning af bremsen kan måske – hvis alt går godt – udføres på 1 dag, hvor vi er nødt til at holde broen lukket og dermed at sejlende ikke kan passere. For at være på den sikre side har vi dog afsat 2 dage til operationen med spærret bro for sejlende, da vi ikke tidligere har gennemført en sådan udskiftning.

Udskiftningen udføres den 22. juli og med den 23. juli i reserve – og begge dage med udmelding om, at broen ikke kan åbne for sejlende.

  • Vi håber, I vil hjælpe med at informationen om spærringen kommer bredt ud til alle sejlende, så ingen forhåbentlig skal vente ved broen i lang tid.Så snart broen igen er klar til almindelig drift, vil det blive meddelt til EFS”.