Jeppe Borch og hans Match Race hold er pr. juli måned 2019 nr. 36 på verdens ranglisten i Match Race.

Holdet består af en bruttotrup på 6 unge drenge, hvor de fleste er tilknyttet Roskilde Sejlklub. Ved sæsonens start lå holdet 77 på ranglisten, men en god indsats i forårssæson har medført at drengene nu kan måle sig med den absolutte verdenstop indenfor sejlsporten.

Holdet har sejlet stævner i hele nord Europa alt imens, at skolegang og arbejde skulle passes. Det har dog ikke afholdt drengene fra at sejle stævner i Polen, Sverige, Finland, Tyskland og USA.

”Roskilde Sejlklub har været en kæmpe støtte for, at vi har kunne udvikle os som sejlere, både ved finansiel støtte, men ligeledes har muligheden for at træne i klubbens J-22 og j-80 gjort at vi kan konkurrer på højt niveau.” Udtaler Jeppe

Holdet vandt deres første grade 3 stævne i marts i Göteborg, hvor samtlige svenske hold blev sat til vægs. Holdet kom ubesejret i finalen. I Göteborg deltog Nikolaj Borch, Jeppe Borch, Nikolai Rasmussen og Elisabeth Uldal.

En måned senere var Nikolaj Borch, Jeppe Borch og Nikolai Rasmussen igen i Finalen, denne gang blev det til en flot samlet anden plads til deres første grade 2 stævne, som blev afholdt i Polen.

”Den Polske match race tour har et mega professionelt setup, hvor der er flere fuldtidsansatte og stor mediedækning på, så det var en god sejlsports-scene at slå nogle af de højest rangeret hold i verden.” Udtaler Jeppe

Næste store udfordring for holdet bliver UVM i match race i Rusland, hvor Nikolai Rasmussen og Jeppe Borch skal tage kampen op med de bedste ungdomshold i verden