Hjælp os med at vinde pris!

Roskilde Sejlklub er nomineret til årets klub og du kan hjælpe os med at vinde prisen!

Vi er stolte over at Dansk Sejlunion har nomineret vores sejlklub til årets klubudviklingspris. Vi er i fint selskab med 6 andre klubber og personer der har gjort en særlig indsats i 2019.

Den endelige vinder findes bl.a. ud fra en afstemning og det er her din hjælp vil være et vigtigt bidrag til at Roskilde Sejlklub løber af med den fornemme pris og 20.000,- til den videre klubudvikling.

> Afgiv din stemme her

 

Dansk Sejlunions begrundelse for vores nominering:

Roskilde Sejlklub arbejder målrettet med attraktive aktiviteter for klubbens medlemmer i alle aldre og ligeledes med at tiltrække nye medlemmer til klubben.

I 2019 vandt Roskilde Sejlklub “Roskilde Kommunes Foreningspris” med begrundelse i klubbens store engagement med at udvikle et aktivt friluftsliv i og omkring Roskilde Fjord.

Der er gennem de seneste år taget flere initiativer for at tiltrække nye medlemmer. Eksempelvis har klubben købt fire J/80ere, som blandt andet bruges til sejlads med folkeskoleelever i undervisningsforløb, hvor sejlads kombineres med undervisning i matematik, geografi, fysik og biologi.

Roskilde Sejlklubs portefølje af aktiviteter er omfattende, hvad enten det omhandler konkurrenceorienterede aktiviteter eller aktiviteter for klubbens tursejlere.

Året rundt har Roskilde Sejlklub aktiviteter for klubbens medlemmer – på vandet om sommeren og i klubhuset om vinteren.

 

Klubben har i 2019 taget mange gode initiativer til glæde for både nye og gamle medlemmer og brugere af havnemiljøet.

> Vi har her samlet nogle eksempler