Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bang! sagde det. Og så gik båden ned!

Jens Als Andersen ser ud som om, han lige har fortalt en sjov vittighed! Men han er jo også medlem af Eventyrernes Klub, og det er kun de absolut overlevelsesdygtige typer, der bliver optaget der. Der er heller ikke ret mange, der har sejlet alene over Atlanten i en sejlbåd.

 Det har Jens Als Andersen fra Holbæk, næsten tre gange. For det var den tredje gang, båden gik ned efter 12 dage. Han lå ellers til at klare turen på rekordtid. Men i aftenskumringen ramte han en halvsunken container, der lå og flød, og der gik hul i båden.

Sejlads har altid været en del af livet for den 60-årige top-idrætsmand. Også efter at han brækkede ryggen som 15 årig som skibsdreng i Spanien, med efterfølgende lammelser i benene.

Sejlads har også været på det Paraolympiske program siden 2000 i Sydney og Jens Als Andersen har som den eneste nogensinde repræsenteret Danmark i sejlads 4 gange siden.

Denne aften vil handle om selve sejladserne, men også om hvordan man identificerer sig selv, overvinder vanskeligheder og opnår høje mål.

Velkommen til foredrag med Jens Als Andersen

Arrangementet er åbent og gratis for såvel venner som medlemmer af Roskilde Sejlklub , men vi ønsker tilmelding.

Tilmeld dig via “RSVP” herunder

du vælger antal og udfylder navn og mail adresse

RSVP

Tickets are not available as this begivenhed has passed.

Læg en kommentar