Juniorudvalget valgt at gennemføre et vinterprogram, dog tilrettelagt så alle aktuelle COVID-19 restriktioner overholdes.

Signe Køstner giver herunder en beretning fra en teoriaften for juniorerne.

Signe skriver:

Det er tirsdag aften i starten af februar, klokken er tæt på 18 og jeg sidder klar foran computeren, sammen med træner Mikkel.

Mikkel har sørget for et Facebook rum, hvor sejlerne via telefon, tablet eller computer kan logge ind.

Med lidt mellemrum popper flere billeder frem på skærmen af glade og forventningsfulde sejlere, der tydeligt givet er mere vant til den virtuelle verden, end jeg er.

Efter et par udfordringer med lyd, billede og forbindelse, deles sejlerne i 4 teams, og den planlagte Jeopardy quiz sættes i gang.

Holdene vælger mellem kategorierne knob, trim, koste/bøjer, skibslys og hold dig i form. Med ægte sportsånd samarbejder holdene om svarene på de spørgsmål, der dukker op på skærmen, og der bliver både lavet mavebøjninger og knob undervejs.

Træner Nikolaj har speaket til nogle sommeroptagelser fra tidligere træninger, og disse små film ses i mindre grupper, hvor vi dels drømmer os til varme træningsaftner på fjorden, men også ser på, hvordan vi sejler og laver manøvre.

Kl. 19.30 slutter teoriaftenen, og der vinkes til skærmene og ”opkaldet” afbrydes.

Det er helt klart sjovere at komme på havnen, mødes i klubhuset, sidde om bordet og snakke og have teori. Men når nu COVID-19 situationen gør at disse ting ikke er muligt i øjeblikket, så er det et super godt alternativ at mødes virtuelt. Det hjælper også rigtig meget, at juniorsejlerne altid er positive, er fuld af godt humør og omstillingsparate.

Hvis du har lyst til at prøve Quizzen, skal du følge linket:

https://jeopardylabs.com/play/2021-02-06-325