Kajakker

Pladsen foran klubhuset anvendes til opbevaring af joller, kajakker og bådtrailere. Kajakkerne opbevares i stativer i to lag. Vi har  stativpladser til 120 kajakker fordelt på klubkajakker og private kajakker.

Klubkajakker

Klubben råder over en mængde kajakker samt kajaktrailer som kan reserveres, hvis man er er tilmeldt klubkajakordningen. For at blive tilmeldt klubkajakordningen er det et krav, at man kan forevise bevis på et gennemført kajakkursus (EPP-2 eller DGI Havkajakroer 1).

Selve tilmeldingen sker ved at oprette en profil på Klub-modul og herefter oprette betaling af klubkajakordningen (se menu-punkt “Bliv medlem” for vejledning).

Reservation af de enkelte klubkajakker skal ske via reservationssystemet i kajak-websitet.

Kajaktrailer

Egen kajak

Er du interesseret i at have din kajak liggende fast i et af stativerne ud for klubhuset, skal du rette henvendelse til kajakudvalget (se kontaktpersoner). Når du har fået lovning på en ledig plads, kan du betale for tilmelding via Klub-modul.

Vi anbefaler, at du anskaffer dig en wire og lås (ratlås til bil, aflåst i én af lugerne), så kajakken er forsvarligt aflåst.

Kajakaktiviteter