Broer og pladser

Pladser på land

Roskilde Sejlklub råder over et landområde med jollerampe, jollebro o.s.v. ned til havnen. På dette område er der nummererede pladser til sejljoller på ophalervogne. Vi har en del Contendere, Trapez, Wayfarer, Hobie’er  liggende.

Der er også kajakstativer, hvor medlemmer kan opbevare deres kajakker.

Det kræver særskilt betaling at have en sejljolle, kajak, kano o.l. liggende.  (se takstbladet andetsteds på hjemmesiden)

Plads i vand ved broer

Roskilde Sejlklub ejer en række broer og bådpladser umiddelbart foran klubhuset. Vi har delvist lavvandspladser (typisk til mindre joller) og dybvandspladser (typisk op til både på 21 fod. Her lægger vi en konkret vurdering ind ift. bådens størrelse).

Der er pt. ingen ledige pladser, men medlemmer af Roskilde Sejlklub kan komme på venteliste. Når et medlem bliver skrevet op på venteliste, anbefaler vi, at I afklarer mulighederne ift. båden, som skal ligge på pladsen.

Du kan ikke leje en bestemt plads, men Roskilde Sejlklub anviser en plads under hensyn til bådens karakteristika og under hensyn til, hvilke både der ellers skal ligge på vores pladser. Den anviste plads kan blive skiftet ud med en anden, hvis det er nødvendigt.

Alt sejlads i inderfjorden er fartbegrænset til maks 8 knob (og i havnen til 3 knob). Hvis dette ikke overholdes forbeholder Roskilde Sejlklub sig retten til at opsige pladsen for den bådejer, som overtræder dette umiddelbart og uden kompensation. Båden bliver evt. fjernet umiddelbart efterfølgende på ejerens bekostning (se priser under takstblad andetsteds på hjemmesiden).

Klubaktiviteter

• Formand