Udlejning af lokaler

Udlejning af lokaler i Roskilde Sejlklub

Medlemmer af sejlklubben kan mod betaling låne lokaler til private arrangementer. Man kan låne “Skolestuen” og “Sporvognen” for 2.400 kr. mens ”Udsigten” ikke kan benyttes, da lokalet er klublokale. Man kan desuden benytte lokalet midt i klubhuset. De to lokaler kan rumme 60 personer, efter aftale op til 80 personer. Der er adgang til køkkenet, som er udstyret med glas, porcelæn mv. Der kan i begrænset omfang laves mad i køkkenet, men det egner sig primært til anretning.

Ved mindre arrangementer – max. 25 personer – kan man låne “Skolestuen” for 1.500 kr.

Ikke-medlemmer kan leje lokalerne for et mergebyr på 50 pct. + et depositum på 2.500 kr.

Rengøring er obligatorisk og  koster pt. 1.000 kr. på hverdage og 1.200 kr. på søndage.

Ansøgning om lån af lokaler skal ske pr. mail med angivelse af arrangementets art og antal deltagere til kontaktpersonen vedr. udlån.

Sejlklubben kan afvise en ansøgning uden begrundelse.

Da sejlklubbens lokaler selvfølgelig primært står til rådighed for sejlklubarrangementer som stævner, træningssamlinger, medlemsmøder mv., kan der være andre brugere af køkken, lokaler i midten af klubhuset, samt badefaciliteterne.

Man kan forhåndsreservere lokalerne 12 måneder før arrangementet, men først få endelig bekræftelse 6 måneder før datoen for arrangementets afholdelse. Man skal selv henvende sig for at få lånet af lokaler bekræftet.

Den, der låner lokaler, er personligt ansvarlig og skal selv deltage i arrangementet.

Der er totalt rygeforbud i hele klubhuset.

Der må ikke spilles musik for åbne døre og vinduer.

Der må ikke flages fra klubbens flagmast ved private fester.

Der må ikke støjes til gene for naboerne.

Der er ikke parkeringsmuligheder ved klubhuset, så parkering skal ske ved havnekontoret eller på parkeringsområdet ved vandrehjemmet.

Der er mange stråtækte huse i området, så enhver form for fyrværkeri er totalt forbudt.

Ved lån af lokaler modtager man en faktura, som skal betales inden en uge. Ved betaling forpligter man sig til at kende – og acceptere – klubbens regler vedrørende udlån af lokaler.

Henvendelse vedrørende lån af lokaler kan ske til:

Lone Østergaard
Tlf. nr.: 2165 0225