Forretningsbetingelser for Roskilde Sejlklub

Generelle oplysninger

Klubbens juridiske navn er: Roskilde Sejlklub
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 35 28 61 28

Roskilde Sejlklub
Strandgade 12
4000 Roskilde
web-adresse: www.rosejl.dk

Klubmodul: https://roskilde-sejlklub.klub-modul.dk
Officiel e-mail adresse: bogholder.roskildesejlklub@gmail.com

Priser

Alle priser på Roskilde Sejlklubs hjemmesider er inklusive evt.  moms.

Når du via dit betalingskort køber et af følgende produkter:

 • Tilmelding til kontingent
 • Webshop-
 • Arrangementer
 • Venteliste
 • Passivt medlem,

sker det som en forudbetaling for den periode, der er angivet ved købet på www.rosejl.dk

Roskilde Sejlklub  kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr.  pr. transaktion for 50.- og under.

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb.

Betaling

På Roskilde Sejlklubs klubmodul på https://roskilde-sejlklub.klub-modul.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:

 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • eDankort

Betaling sker forud. Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til Dankort. Læs mere på Quickpays hjemmesider om sikkerheden ved online betaling.

Abonnementsvilkår

Det er en forudsætning for medlemskab af Roskilde Sejlklub, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Roskilde Sejlklub og Nets.

Ved din første betaling godkender du, at Roskilde Sejlklub fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Roskilde Sejlklub. Det beløb, du skal betale for medlemskab af Roskilde Sejlklub, trækkes automatisk via dit betalingskort. Du vil senest 5 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig, hvor meget du skal betale.

Roskilde Sejlklub benytter Quickpay, som er godkendt af Nets til betalingsløsning. Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Roskilde Sejlklub, men hos Quickpay.

Kvittering for betaling sendes pr. mail. Når du tilmelder dig,  accepterer du vores vilkår. Du stopper betaling ved at kontakte klubben.

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Roskilde Sejlklub påmindelse pr. mail herom. Du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort.

Når du har modtaget det nye betalingskort, skal du logge ind i Roskilde Sejlklub´s klubmodulhttps://roskilde-sejlklub.klub-modul.dk. Klik på “Dine tilmeldinger”, og klik her på “Ret Dankort info”. Læg de nye oplysninger ind. “Ret Dankort info” kommer først frem, når du har modtaget dit nye Dankort.

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Roskilde Sejlklub’s klubmodul, og som beskrevet ovenfor.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

Personoplysninger

Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering (“Secure Socket Layer”).

De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren.

De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed, og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Roskilde Sejlklub samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Som registreret bruger hos Roskilde Sejlklub har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

Brugernavn og adgangskode: Ønsker du at tilmelde dig hold hos Roskilde Sejlklub, tildeles du et brugernavn og en adgangskode. Det er dit ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse, du har oplyst. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

Ændringer af priser og handelsbetingelser

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden.

Forbehold

Roskilde Sejlklub tager forbehold for tryk- og prisfejl. Roskilde Sejlklub er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for klubbens  kontrol.

Ansvarsfraskrivelse

Roskilde Sejlklub og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af klubmodulet på www.roskilde-sejlklub.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for:

– at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.

– at www.roskilde-sejlklub.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt, eller kan anvendes til det angivne formål.

Roskilde Sejlklub og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlige for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som du og dine aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede.

Brugere, som ikke kan acceptere det ovenfor anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Roskilde Sejlklubs ydelser samt forlade hjemmesiden.

Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Roskilde Sejlklub. Klubben påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Roskilde Sejlklub ydelser på www.roskilde-sejlklub.dk.

Klager og reklamationer

Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til: Roskilde Sejlklub, Strandgade 12, 4000 Roskilde

Vedtægter m.m.

Klubaktiviteter

Kalender

Kontakt

 • Formand
  Normann Sloth
  20 18 87 35
  klub@rosejl.dk

 • Næstformand:

  Henning Enemark
  22 25 35 31
  henemark@yahoo.dk