Loading...

Kapsejlads - kom godt i mål

Ugentlig kapsejlads giver god sejlerfaring og er det bedste grundlag for at en få trimmet din båd og optimeret sejladsen. Som erfaren kapsejler har du mulighed for at vride den sidste tiendedel fart ud af båden og skærpe taktikken. Er du mere tursejler, så får du ved kapsejlads trænet sejlføring og trimme båden under forskellige vejrforhold. Erfaringer, der kommer dig til nytte, både for race på sejlerferie og på weekendtur med familie eller venner. Aftersailing med fælles grillaftener, præmieoverrækkelse, smørrebrød, søforklaringer m.m. er en anden vigtig ingrediens.

Aftenkapsejlads

Aftenkapsejlads

Roskilde og Veddelev sejlklubber arrangerer i fællesskab ugentlige onsdagsdagssejladser i forårs- og efterårssejlersæsonen.

Match Race

Match Race

Du kan deltage uden at have stor viden om Match Race eller høje ambitioner om at dominere sporten. Men du har også mulighed for at indfri højere ambitioner i  stævner, hvor vi inviterer sejlere fra ind- og udland til at konkurrere mod os.

Sejlsportsliga

Sejlsportsliga

Vil du sejle kapsejlads i sin mest rene form?

Stævner

Vi afholder stævner både alene og sammen med andre sejlklubber

Aktiviteter

Kalender

Kontakt

 • Normann Sloth
  20 18 87 35
  sejl@notis.dk

 • Pall Jonsson
  99 55 27 48
  palli.jonsson@gmail.com

 • Sven Scharling
  40 30 37 29
  sven@scharling.dk

 • Poul Astrup
  50 41 78 72
  poas4000@gmail.com

Fotokonkurrencer

Vi har i flere år holdt fotokonkurrencer i forbindelse med vores onsdagskapsejladser og høstet rigtig mange flotte billeder.

Se alle foto – åbner i FLICKR