Gastebørs – også for sejlerskoleelever og ventelistefolk

Nogle mangler gaster, andre søger mulighed for at sejle med. Derfor forsøger vi os nu med en gastebørs.

Der er ganske givet nogle sejlere i Roskilde, der gerne ville sejle tur- og kapsejlads bl.a. onsdag aften i sæsonen, men som ikke kan finde en gast til at sejle med. Så er det naturligvis lige for at opfordre sejlerskoleeleverne og ”prospects”, altså dem, som står på ventelisten til sejlerskolen til at melde sig som interesserede gaster. Kapsejlads er alle tiders praktiske træning i de fleste af sejlkundskaberne.

Generelt vil vi gerne formidle manglende gast – manglende skipper/båd. Skriv gerne til Sven Scharling  sven@scharling.dk , så vil han forsøge at formidle kontakten.

En anden mulighed er selv at oprette et opslag på vores facebookside

Du kan se den første henvendelse herunder

De Bedste sejler hilsner Normann



Savner du en gast eller nogen at sejle med på Roskilde Fjord?
Jeg har sejlet siden 1970 og bestod den praktiske prøve med sejlbåd i 1973 og den teoretiske del i 1974. Jeg har deltaget i 2 kapsejladser Sjælland Rundt på Indersiden og 1 med råsejl i Isefjorden. Vi fik gode placeringer, men selv er jeg mest til tursejlads. Jeg har tid nok og nyder at være ude på søen. Inden 23 års arbejde i udlandet havde jeg egen sejlbåd og var medlem af Roskilde Sejlklub. Jeg kunne selvfølgelig købe en ny båd men gider ikke sejle alene. Det er også sikrere i en alder af 77 at være 2 om bord. En andel i en sejlbåd kunne komme på tale.
Med venlig hilsen
Poul Lembøl                  Mit covid-19 pas er gyldigt fra 21. maj 2021                                                                                                        
Søbredden 38H
Svogerslev
4000 Roskilde
Telefon: 46351818 (der er telefonsvarer på)
E-mail: poullemboel@hotmail.com