Traditionen tro skulle sommerstanderen afløses af vinterstanderen, der markerer at sæsonen på fjorden går på vågeblus og afløses af flere aktiviteter i klubhuset.

Bestyrelsen berettede om de stadig flere aktiviteter, der efterhånden som coronarestriktionerne er aftaget har kunnet gennemføres.

Bestyrelsen beretter om årets mange succesfulde aktiviteter

Dåb af nye joller

Klubben benyttede standernedhalingen til at døbe fire nyindkøbte Laserjoller. Jollerne har en alsidig udnyttelsesgrad, idet de kan benyttes med forskellig sejlføring til såvel juniorer som seniorer. De fire joller har kunne anskaffes i kraft af to donationer fra DGI’s Coronapulje i hhv. 2020 og 2021 på hver 50.000,-

Roskilde Sejlklub udvider med fire Laserjoller, der blev døbt; Kermit, Obelix, Asterix og Idefix

Forskønnelse og bedre udnyttelse af udearealerne.

Som de besøgende, der kommer forbi sejlklubben, kan se, sker der også rigtig en forskønnelse og bedre udnyttelse af udearealerne. I mange år har især jollepladsen været et smertensbarn, hvor juniorerne har måtte slæbe joller hen over dårlig grus og småsten.

Denne plads er nu belagt med SF-sten. Den grønne plads bag klubhuset er renoveret, og pladsen mellem klubhuset og kystsikringen er ligeledes gjort brugbar.

Arealerne er blevet renoveret dels for klubbens egne midler, men i høj grad også for midler fra Roskilde Kommune.

Endelig slipper vores yngste medlemmer for at skulle kæmpe joller gennem sten og grus for at komme på fjorden

Bølgepladsen
Sidst men aldeles ikke mindst, vil der i løbet af november komme en helt ny flot plads i arealet fra klubhuset og ud mod vandet. Her vil der blive anlagt chaussésten (som nogen kalder brosten), hvor mindre lyse sten vil danne flotte bølgemønstre, der vil være kompasmarkering i covidstål (som nogle kalder rustent jern), kanten bliver ud mod vandet markeret med store kævler egetømmer, og endelig har vi fået fat i en flot marmorsten, der ligeledes vil forskønne pladsen.

Vi forventer at kunne indvie Bølgepladsen den 27. november, og projektet bliver klart det dyreste af vores renoveringer. Realiseringen af denne nye, fornemme plads skyldes en meget stor donation fra et ældre medlem af vores sejlklub, som vi skylder stor tak. Den gode giver vil være til stede ved indvielsen, men først da vil vi løfte sløret for, hvem det er.

Fire pokaler, der markerer en særlig indsats

Klubben hædre hvert år særlig indsats med fire vandrepokaler: godt sømandskab, juniorpokal, flidspræmie og kammeratskabsprisen


Henning Enemark (t.h,) fik overrakt pokalen for godt sømandskab af Terkel fra bestyrelsen


Charlie Lambertsen, der flankeres af Signe fra juniorafdelingen, fik juniorpokal


Flidspokalen tilfaldt Poul Astrup. Pokalen blev overrakt af formand for sejlklubben Normann


Kammeratskabspokalen gik til de nye juniorinstruktører Silas, Viktor, Jakob, Linea og Sidsel 

Jubilæum

Lone Østergård uddelte jubilæumsnåle

Helge Kingo 25 år

Axel Hansen 40 år


Terkel Christensen 25 år


Niels Fredriksen 60 år