Hej alle glade SRPI sejlere. Nu skal vi snart til det! Vi glæder os som små børn og vi trænger også til at komme på vandet.

Der er ikke anbefalelseshavne i år af årsager, der kan virke lidt søgte, men det lader vi ligge, eller tænker over det i køen i Bauhaus. Der er nok en del, der alligevel lander på Orø Og i Orø Bådelaug.

Derfor vil vi gerne oplyse om forholdene på Orø Havn og Orø Bådelaug.

Toiletter og bad er åbne, men man skal holde afstand og helst vente til der er tomt.

Klubhuset er åbent, men der gælder stadig forsamlingsbegrænsning på 50 personer. Oven i er der afstandsbestemmelserne, der skal være en meter mellem næsetipperne.

Vi har gasgrille og udekøkken til opvask og der er plads til en del SAMTIDIG med, vi skal tænke os godt om.

Der ER håndsprit og et hav af opfordringer på døre og vinduer med denne ordlyd:

Tag ansvar

Vis hensyn

Hold afstand

Vask hænder

Hvis vi tænker os om og nogle hygger sig i bådene eller andre steder i det fri og følger vores opslag, kan vi godt værte både fra SRPI, men det kræver noget disciplin og den vil vi gerne bede om.

Til gengæld vil vi så gerne byde på gratis overnatning for både med SRPI-stander i venlige omgivelser.
(Denne gang! Den gælder ikke hele sommeren! – LARS!!)

På grund af Corona er der vist stadig Rød Tuborg tilbage. Det er et særsyn på denne tid og de er bestemt ikke udløbet på dato

På bestyrelsens vegne – Orø Bådelaug

Kim Kennedy, der i år sejler Scampi ?

 

Tidligere udgivet

Ohøj til alle tilmeldte fra Roskilde og Veddelev,
I løbet af næste uge sendes jeres SRPI-standere med post. Der er tale om en speciel ‘nødstander’ i begrænset antal, som netop er leveret. De er ikke er fordelt til sejladsens lokale ildsjæle, og sendes direkte til jeres adresser, så Piet og Poul slipper for at uddele dem.
Det er gået over al forventning i betragtning af Corona-situationen, og vi er nu oppe på 127 tilmeldte. Indtil nu, er der tolv tilmeldte både fra Roskilde og Veddelev, og der kan sagtens nå at komme flere.
Hvis du er på pinsetur med sejlervennerne, må du meget gerne minde dem om, at de stadig kan nå at komme med … i næste uge fordobles deltagergebyret fra 250,- til 500,- så det betaler sig, at skynde sig til tasterne ;-)
Sejlerhilsner på vegne af ‘SRPI-ildsjælene’,
_/) Lars

Info om stort og småt findes på www.srpi.dk/srpi/nyt og www.facebook.com/groups/indersiden

– tilmelding findes på www.srpi.dk/srpi/tilmelding

 

For at sprede deltagerne bedst muligt, fordeles starterne ved Kignæs og Selsø Hage til andre startsteder, med mindre du kommer fra en havn på strækningen mellem disse startsteder.