Med en sejr i Aarhus – hvor fjerde og sidste stævne af årets Sejlsportsliga blev afviklet denne weekend, lykkedes det Roskilde Sejlklub at vinde – ikke kun stævnet i Aarhus, men også Sejlsportsligaen 2021 samlet.

Med en serie i de fire stævner, fordelt på 2-4-2-1, kan vi stille og roligt konstatere, at Roskilde har været yderst stabil denne sæson.

De blev dog fulgt tæt til dørs af Bandholm Sejlklub, som med ét sølle point indtager den samlede andenplads i årets Ligastævne – hele otte point foran Sønderborg Yachtklub, som slutter på en samlet tredjeplads.

Der skulle ikke mange sæsoner til i sejlsportsligaenens første division før klubholdet fra Roskilde Sejlklub kravlede op af sejersskamlen og med ligaens sidste stævne i weekendens sejlads i Aarhus, satte Roskilde Sejlklub trumf på ved at løbe af med en samlet førsteplads i årets dyst mellem klubhold.

Sejlsportsligaen er en klubturnering for danske sejlklubber, der møder hinanden ved fire stævner i løbet af sæsonen. Har i alt 41 klubhold fordelt på 21 hold i første div og 2i anden.

Holdet fra Roskilde Sejlklub der har sejlet danmarksskabet hjem, har i 2021 bestået af Henning Lambersen, Matias Rossing, Nicolaj Borch, Amanda Uldal Anders Nyholm, Nikolai Rasmussen og Jeppe Borch.

 

Stort tillykke