Referat af Generalforsamling i Roskilde Sejlklub  

Afholdt den 21. marts 2022 kl. 19 -21.00

Antal medlemmer der deltog : 29 + bestyrelsen

Formand Normann bød velkommen

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent og referent.

Henning Enemark blev valgt til dirigent, Hanne Christensen var referent

  1. Bestyrelsens beretning for 2021

Der blev indledt med mindeord for afdøde Erik Petersen (sorte Erik).

Formanden berettede om året der er gået: at der har været et aktivt klubliv og masser af spændende aktiviteter.  Herefter kort beretning fra hvert udvalg:

Juniorer, Kapsejlads inkl.  Sejlsports Liga, Sejlerskole, Match Race og kajak. Dette blev efterfulgt at kort beretning om bestyrelsens arbejde med visioner og målsætninger for klubben. Arbejdet er blevet kickstartet i et samarbejde med to grupper af journaliststuderende, der har analyseret på klubbens værdier og synlighed både internt i klubben og udadtil overfor omverdenen.

Der blev kort berettet om planer for 2022 og bestyrelsen præsenterede et overblik over de mange udvalg og aktiviteter der er sat i gang i klubben. Flere udvalg og aktiviteter mangler dog at blive bemandet med flere. Der blev opfordret til at flere medlemmer melder sig til at være med.  Listen over udvalg og aktiviteter er vedlagt dette referat. Listen bliver løbende vedligeholdt og du kan melde dig til et udvalg eller en aktivitet ved at sende en mail til klub@rosejl.dk , eller du melder ind med nye aktiviteter som du vil sætte i gang.

Søren Andersen meldte sig ved generalforsamlingen til at deltage i Digelauget.

Beretningen blev godkendt

  1. Forelæggelse af regnskab for 2021

Formanden gennemgik regnskab med fokus på de investeringer og omposteringer der er foretaget. Der blev spurgt til overvejelser om at indfri lån. Bestyrelsen vil kigge nærmere på det i det kommende år. Der blev stillet spørgsmål til regnskabet for den ny øl/vandautomat. Også det skal der kigges nærmere på. Regnskabet blev godkendt

4. Budget for 2022 til godkendelse

Ved gennemgang af budget blev der spurgt til hensættelse af midler til senere brug og der blev opfordret til at hensættelser fremgår tydeligere af  regnskab og budget. Budget blev vedtaget

5. Behandling af indkomne forslag (der er ingen indkomne forslag)

Bestyrelsen kom med forslag om at udpege Preben Rasmussen som æresmedlem. Det blev besluttet og Sonja (Prebens hustru) takkede for den ære, som Sejlklubben viser Preben.

 

  1. Kontingent fastsættelse for 2022. Ingen ændringer

 

  1. Valg af formand (ulige år). Ingen ændringer

 

  1. Valg af kasserer (lige år). Nelly Deschamps Bachmann blev godkendt til at modtage genvalg

 

  1. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer. Preben Gregersen, Annette Rosing og Terkel Christensen blev godkendt til at modtage genvalg.

 

  1. Valg af suppleant til bestyrelsen. Ingen

 

  1. Valg af revisorer og valg af intern revisor. Søren Christensen blev valgt til at fortsætte som ekstern revisor og Flemming Barfoed som intern revisor. Intern revisorsuppleant er vakant

 

  1. Eventuetl

Bo lavede reklame for klubbens padal kajakker.

Kompasset fik ros, der blev efterlyst angivelse af efternavn når nye medlemmer listes op.

> Du kan læse referat som PDF her