Vi har virkelig fået udnyttet vores vinkel på Tour de France maksimalt for at fremhæve sejlsport og sejlklubben.

I tiden op til Tour start i Roskilde har vi har vi som optakt inviteret mange fra lokalsamfundet med ud på vores J80 for at flage vores TdF genakkere, opleve fjorden og sejlsport.

Vi har naturligvis gennemført en del træningssejladser hvor flere fra klubben har fået mod og erfaring med at sejle med genakker, vores juniorer har med stolthed også haft roret, men den største værdi har været initiativer for det øvrige lokalsamfund.

Vores borgmester Tomas Breddam var med os på vandet hvor hav styrede, vi fik en god snak om Roskilde og vores stolte maritime traditioner.

I tirsdags havde vi byens Kultur – og Idrætsudvalg + et par øvrige byrådsmedlemmer med ude. Under ledelse af Jeppe Borch fik de gennemført et par kapsejladser. Her var begejstringen også stor og blev ledsaget af politiske stikpiller, grin og mobning.

Visit Fjordlandet har også benyttet vores initiativ og udsendte en konkurrence hvor præmien var at få en sejltur med os – igen stor udbredelse til målgrupper vi normalt ikke når.

Endelig har vi som led i at tage et socialt ansvar haft 2 dage med sejladsaktiviteter for julemærkebørn. 2 x 20 børn har været på og i vandet og overskredet grænser og opnået stor livsudfoldelse.

> se den flotte video

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik.
I Accept