Følg sejladserne

Roskilde Sejlklub er tilbage i den danske sejlsportsliga. Klubben skal i 2019 derfor stille med besætninger til 4 stævner fordelt i værtsbyerne/-klubberne Lynæs, Skovshoved, Struer og Århus.

I sejlsportsligaen er det sejlklubber, der sejler mod hinanden. Det er ikke nødvendigt, at den samme besætning sejler alle fire stævner. Ligaen stiller de moderne og hurtige sportsbåde J-70 til rådighed. D.vs. at man bare skal medbringe sin sejlertaske.

Ligaformatet kombinerer de tilskuervenlige og intense situationer fra Match Race med taktikken fra Fleet Race. 6 klubber sejler ad gangen. Der sejles tæt på havnen, så tilskuere hele tiden fra land kan følge med i, hvordan sejladserne udvikler sig.

I Danmark er der to divisioner med 18 hold i hver division. Roskilde Sejlklub starter i 2. division.

Se de flotte billeder og kommentering fra sidste års 1. divisions stævne i Skovshoved via følgende link: https://www.youtube.com/watch?v=eyolXHxaumQ.

Sejlklubben skal stille med besætninger til de 4 stævner, hvis man gerne vil høre mere om mulighederne for selv at deltage og opleve ligastemningen så send en mail til:

JeppeBorch@hotmail.com.

Vi glæder os til at følge med i, hvordan det kommer til at gå Roskilde Sejlklub i sejlsportsligaen 2019.